Netcad World

Türkiye Coğrafi Bilgi Sistemleri Sektörünün Lider Firması Yine Netcad

Türkiye’nin sektöründe en yaygın kullanıma sahip firması Netcad Yazılım A.Ş, bilişim alanında yapılan en kapsamlı araştırmalardan biri olan “Bilişim 500 Araştırması’nda yer aldı. Netcad, tıpkı 2017 yılında olduğu gibi 2018 yılında da Coğrafi Bilgi Sistemleri (CBS) Sektörü Firmaları Sıralamasında birinci oldu.

Türkiye’nin gelişimine önemli katkılar sağlayan bilişim firmaları arasında her yıl yapılan ilk 500 şirketi araştırması açıklandı. Ödüller 4 Temmuz 2019 Perşembe günü Grand Pera – Emek Sahnesi’nde sahiplerini buldu. İki yıldır CBS Sektörünün Lider firması seçilen Netcad Yazılım’ın ödülünü ise Netcad Yerel Yönetimleri İş Geliştirme Müdürü Onur Palabıyık aldı.

Aldıkları bu başarılı sonuçtan duyduğu memnuniyeti dile getiren Netcad yönetimi, Bilişim 500 ülkemiz ve sektörümüz için prestijli bir çalışma olmuştur. Burada yer almak ve böylesine önemli bir ödüle sahip olmak ise bizim için bir onurdur. Üstelik 30. Yaşımızı kutladığımız bu özel sene de bu ödülü ikinci kez almak bizim için paha biçilemez. Bugüne kadar bizim işimiz CBS oldu. Biz bu işe 30 yıldır gönlümüzü, emeğimizi verdik. Ne mutlu bize ki sektörümüz ve 100.000’in üzerinde kullanıcımız da bunun farkında ve bizi destekliyorlar.

Ama bu ödül bize daha büyük bir sorumluluk da yüklüyor elbette. Bu da artık CBS ile sınırlı kalmamamızı, daha çok çalışmamızı, daha inovatif olmamız gerektiğini gösteriyor bize. Hiç merak etmesinler, Netcad aldığı bu ödül ve destekle çok daha ileri gitmek için çalışıyor ve kullanıcılarına sürprizler hazırlıyor. Netcad artık Türkiye’nin en atılımcı ve en vizyoner yazılım firması olmak için çalışacak. Netcad’i geliştirecek ve dünya lideri bir yazılım firması haline getireceğiz. Herkese çok teşekkürler” sözlerini kullandı.